10a Cursa Popular Illa Carlemany

10a Cursa Popular Illa Carlemany

El diumenge 19 de maig, al “Dia de l’Esport per a Tothom” que organitza la Secretaria d’Estat d’Esports del Govern d’Andorra, es durà a terme la 10a edició de la Cursa Popular Illa Carlemany, la de major convocatòria d’Andorra.

A les 10:30 hores a l’avinguda Consell de la Terra d’Escaldes-Engordany, davant del centre comercial, tindrà lloc la sortida de la cursa que té un recorregut de 5 km. Mentre que 10 minuts més tard s’iniciarà la cursa curta i infantil de 2 km. El lliurament de premis es farà al Parc Central d’Andorra la Vella. A més dels trofeus es concediran com a premis i obsequis, Targetes Regal d’illa Carlemany, lots i xecs regal de la Perfumeria Júlia, sabatilles esportives i calçat, pantalons, samarreta i bossa d’esports de Salomon, caixes de fruites i verdures de Caprabo i entrades dobles per als Cinemes de l’Illa Carlemany. També tindran lloc diversos sortejos entre tots els inscrits a la cursa i entre els que l’acabin.

I a les 12:30 serà l’hora de la gran festa per celebrar els 10 anys de la Cursa Popular. Tallers infantils, inflables perquè juguin els nens, a més participaran Piolet, la Violeta i Andi, els personatges del Club Piolet de la Televisió d’Andorra, i es presentarà la banda de rock andorrana Madretomasa.

Enguany s’espera la participació de més de 3.000 persones a la cursa, ja que cada any són més els joves i les famílies que omplen els carrers d’aquesta part del Principat amb esperit esportiu i solidari. Perquè a més de promoure la pràctica esportiva com un bon hàbit per a la salut de la gent de totes les edats, la Cursa Popular Illa Carlemany en el “Dia de l’Esport per a Tothom” dóna els beneficis que obté de la venda de les samarretes als corredors, els quals alhora reben una bossa i una tovallola de regal, al Banc d’Aliments de Càritas Andorrana.

La cursa compta amb la col·laboració dels comuns d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany, de la Federació Andorrana d’Atletisme, de la Creu Roja Andorrana i de les empreses privades Illa Carlemany, Flaix Andorra, Grandvalira, Vallnord – Pal Arinsal, Perfumeria Júlia, Salomon i Caprabo.

No et perdis aquest dia fantàstic, una oportunitat única per compartir un dia a l’aire lliure en família i amb amics en un ambient esportiu, festiu i solidari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany