If Rent

Localització:

P-1 (3)
Vegeu el mapa

Informació de contacte:

866 067

Web:

If Rent

Mai no se sap quan pots necessitar un cotxe o una furgoneta de lloguer! A If Rent trobaràs el vehicle que busques, tant si és perquè estàs de mudança com si és perquè vols gaudir d’una escapada amb un descapotable. Els cotxes d’If Rent t’esperen a la planta -1 d’illa Carlemany.

P-1

P-1
NÚRIA TINTORERIA MISTER MINIT IF RENT J&M INFORMÀTICA I SERVEIS ENET APARCAMENT

NÚRIA TINTORERIA

A Núria Tintoreria fa més de cinquanta anys que es dediquen a netejar i a tractar peces tèxtils i de pell, i catifes. Per això són la tintoreria ideal al centre d’Andorra! La trobaràs a la planta -1 d’illa Carlemany.

MISTER MINIT

Sovint necessitem l’ajuda d’experts per a resoldre els petits problemes que ens sorgeixen: se’ns espatlla el mòbil, necessitem el duplicat d’una clau, volem arreglar unes sabates... A Master Minit són experts en reparacions. Els trobaràs a la planta -1 del centre comercial.

IF RENT

Mai no se sap quan pots necessitar un cotxe o una furgoneta de lloguer! A If Rent trobaràs el vehicle que busques, tant si és perquè estàs de mudança com si és perquè vols gaudir d’una escapada amb un descapotable. Els cotxes d’If Rent t'esperen a la planta -1 d’illa Carlemany.

J&M INFORMÀTICA I SERVEIS

Els experts en informàtica són a la planta -1 d’illa Carlemany! J&M posa al teu servei la seva expertesa en dispositius electrònics.

ENET

Anar de shopping mentre tenen cura del teu cotxe és tot un luxe! A Enet són experts a rentar cotxes. Deixa'ls el teu vehicle i te'l tornaran com nou! Trobaràs Enet Andorra a la planta −1.

APARCAMENT

Anar de shopping sense haver-se de preocupar per on aparcar és tot un luxe! illa Carlemany disposa de més de sis-centes places de pàrquing entre l’interior i l’exterior de l'edifici. A més, a cada planta hi ha places adaptades. Obert les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Places de càrrega per a cotxes elèctrics, també de la marca Tesla.