Canvieu d’aires, trieu Andorra

Canvieu d’aires, trieu Andorra

La natura és un dels grans valors i atractius que té Andorra. Si tot l’any se’n pot gaudir d’una manera o una altra, ara, amb l’arribada del bon temps, les rutes pel país són especialment atractives per a gaudir de paratges incomparables. 

A Andorra hi ha tres parcs naturals: la vall de Sorteny, les valls del Comapedrosa i la vall del Madriu-Perafita-Claror. No són els únics espais per a fer rutes de senderisme, ja que també es pot optar per visitar els cims, els llacs o els estanys que esquitxen un país el 90 % de la superfície del qual està formada per espais naturals. Podeu recórrer Andorra practicant senderisme, però també en bicicleta o a cavall, una manera original de descobrir natura i història. 

Amb la guia de bons professionals que us ajudaran a descobrir el País dels Pirineus, feu un canvi d’aires, desconnecteu del que us envolta i veniu a Andorra.

A illa Carlemany, el centre d’Andorra, trobareu una gran oferta d’establiments dedicats al món de l’esport per equipar-vos com cal, des dels elements imprescindibles fins als més professionals. Haglöfs (planta 1) o Salomon (planta baixa) són bons exemples de marques de prestigi que, gràcies a un bon equip de professionals, us aconsellaran què necessiteu perquè la vostra experiència a la natura sigui perfecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany