Aquesta tardor gaudeix d’Andorra!

Aquesta tardor gaudeix d’Andorra!

La veritat és que, d’Andorra, se’n pot gaudir tot l’any, perquè cada estació té un encant especial. Ja sigui tenyida de blanc, dels verds primaverals o de les actuals tonalitats ocres, marrons i granes, Andorra ofereix un espectacle de la natura tot l’any. Malgrat que el dia s’ha escurçat considerablement, les temperatures agradables del migdia encara permeten fer sortides a la muntanya i gaudir-ne.

Andorra és natura, sens dubte, però és molt més. És un bon aparador gastronòmic, de plats i vins de muntanya, i també de propostes més agosarades, cuinades amb tocs importats d’altres indrets i altres cultures.

També és cultura, que es pot admirar als museus, des del que exhibeix vehicles d’època fins al de les miniatures, els que mostren com es vivia en aquestes valls en altres èpoques o bé els que ens permeten gaudir dels grans noms de la pintura.

El romànic és representat al País dels Pirineus pel reguitzell d’esglesioles repartides arreu del territori. Es mereix una atenció especial l’Espai Columba, on es mostren les pintures romàniques, el significat de la simbologia religiosa i les tècniques emprades per a decorar espais com ara l’absis de l’església de Santa Coloma, una de les poques que té un campanar circular.

Hotels a tocar de la muntanya o de caire urbà configuren una àmplia tria, en un país on gairebé és impossible no caure en la temptació de practicar el shopping, perquè a l’eix que configuren les avingudes Carlemany i Meritxell es concentra una important oferta de moda, complements, calçat, tecnologia, joieria, rellotgeria, perfums i cosmètica, alimentació… I, al bell mig d’aquest gran espai per a vianants, s’alça illa Carlemany, el centre d’Andorra, on podeu gaudir d’un espai amè, segur, acurat, ple de botigues de marca, restaurants, cafeteries, els únics cinemes d’Andorra… i si comença a refrescar, hi fa una temperatura ideal.

També aquesta tardor, us hi esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany