Naturlandia, el parc d’aventures d’Andorra

El trobaràs a la parròquia de Sant Julià de Lòria, a la Rabassa, en una zona de boscos de més de vuit-centes hectàrees entre els 1.600 metres d’altitud, on se situen gran part de les atraccions, i els 2.000 metres d’altitud, on es desenvolupen les activitats de rutes i circuits entre els boscos, així com el parc d’animals. Ambdues cotes s’uneixen amb una carretera de vuit quilòmetres.

Tant a l’estiu com a l’hivern el parc de Naturlandia ofereix tota mena d’activitats: de natura, d’esports, pedagògiques, lúdiques i, sobretot, d’oci, pensades per a tots els públics. S’hi pot descobrir meravellosos paisatges, panoràmiques excepcionals i una flora i una fauna amb molta diversitat. Hi podràs trobar menjar típic de muntanya, així com passejar pels boscos i conviure amb l’entorn natural de la zona. Aquí hi ha el Tobotronc, el tobogan de natura més llarg del món, amb un recorregut de 5,3 quilòmetres. Però no tan sols això, també es pot gaudir del parc d’animals, de la granja escola, de l’atracció Airtrekk —lsky trail més gran d’Europa, amb una estructura de deu torres i 13,5 metres d’alçada—, de la tirolina gegant, de rutes a cavall, del senderisme, del passeig amb ponis, del tir amb arc i d’un llarg etcètera d’activitats que et faran viure uns moments inoblidables.

Al Punt d’Atenció i Informació al Client del centre comercial illa Carlemany es poden adquirir les entrades per al parc d’aventures Naturlandia i diversos paquets d’activitats.

*El Tobotronc. Imatge cedida per Naturlandia.

Illa Carlemany