Moda per a la tardor-hivern 2020-2021

Dissenyadors i passarel·les internacionals, un any enrere, ja van dictar les tendències que regiran les col·leccions d’aquesta tardor-hivern. De la reinterpretació d’allò mostrat a Nova York, a Londres, a París o a Milà —sovint, extravagàncies que sembla impossible que algú es posi— n’han sortit les peces que ja llueixen als aparadors d’illa Carlemany.

La influència dels anys setanta es deixa veure tant en propostes per a dona com per a home. Per exemple, les camises de dona porten grans llaçades al coll, mentre que les d’home duen gorgeres, mocadors de coll que formen part de la camisa mateixa i cremalleres que substitueixen els botons.

A l’armari femení, malgrat que el vermell és el color per a vestir de festa, el blanc és omnipresent i conviu amb estampats de quadres, serrells, peces amb efecte de cuir, llana de punt gruixut i caçadores i abrics minimalistes i llargs fins als peus.

La llana de punt gruixut i trenat, i els abrics llargs i simples també són a l’armari masculí. Per a l’home més clàssic, s’incorpora el color xocolata als combinats d’americana i pantalons. Per a l’elegant però provocador, l’estil es feminitza amb bosses de mà exageradament grans, peces de setí de tonalitats atrevides i pantalons de cama ampla, emfasitzats amb costures a davant o als costats. Per a l’informal, les propostes inclouen dessuadores amples, de cintura elàstica i botons fins a mig pit, combinades amb pantalons de butxaques superposades a davant i jaquetes de plomes.

I una proposta curiosa, que caldrà veure si triomfa amb les baixes temperatures de l’hivern: pantalons curts amb mitjons fins als genolls. Tot un atreviment que provoca esgarrifança només de pensar-hi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany