Descobrir el país amb el Bus Turístic

Descobrir el país amb el Bus Turístic

Una manera molt còmoda de descobrir els principals llocs d’interès d’Andorra és el Bus Turístic, que des de començament de juny fins a final d’octubre ofereix sis itineraris diferents que permeten recórrer totes les parròquies del país de manera temàtica, amb fils conductors diferents: l’art romànic, els vells oficis, les tradicions, etc. A més, tots els itineraris tenen una cosa en comú: la descoberta del paisatge.

En tots els trajectes t’acompanyarà un guia que explica els detalls i les curiositats de cada lloc per on es passa i que et facilitarà aparells d’audioguies, disponibles en català, en castellà, en francès i en anglès.

Hi ha sortides programades cada dia de la setmana, fins i tot els dissabtes i els diumenges, amb itineraris diferents cada dia. Tenen una durada aproximada de mig dia, excepte la ruta dels dissabtes, que s’allarga, ja que inclou dinar i entrada a museus i a esglésies del recorregut. El punt de sortida és la plaça Príncep Benlloch d’Andorra la Vella, amb altres parades al nucli urbà d’Andorra la Vella i al d’Escales-Engordany. N’hi ha una al costat del centre comercial illa Carlemany. Els preus varien segons el dia, la ruta i l’edat dels usuaris, amb reducció del preu per a infants i per a altres col·lectius. Es recomana fer la reserva amb antelació perquè les places són limitades.

Al Punt d’Atenció i Informació al Client del centre comercial illa Carlemany pots adquirir els bitllets, i pots obtenir informació més completa dels recorreguts, les parades, la durada, el preu i les condicions a www.visitandorra.com.

*Parada del Bus Turístic al santuari de Meritxell. Imatge cedida per Andorra Turisme.