L’Occitane en Provence

Localització:

P0 (9)
Vegeu el mapa

Informació de contacte:

816 587

Web:

L’Occitane en Provence

Viatja a la Provença sense sortir d’Andorra! Els productes cosmètics de l’Occitane et transportaran a la regió de l’espígol: tractaments per als cabells, perfums i tota mena de tractaments que trobaràs a la planta 0.

P0

P0
CAPRABO Alain Afflelou TEZENIS GALENO FARMÀCIA PARAFARMÀCIA GALENO CAL GUILLO DEHESA SANTA MARÍA L'OCCITANE EN PROVENCE STARBUCKS

CAPRABO

El Caprabo d'illa Carlemany d'Andorra és el teu supermercat de confiança. Verdures, fruita, carn, peix, sushi, una gran selecció de formatges, plats precuinats..., a la planta 0. Disposa de zona Duty Free amb la millor selecció d'alcohol i tabac.

Alain Afflelou

A Alain Afflelou tenen una cosa molt clara: que les ulleres no han de ser un luxe. Per això hi trobaràs una gran varietat de muntures, ulleres de sol i lents de contacte, sempre amb la millor qualitat i el millor preu. La teva òptica a Andorra és a la planta 0 d’illa Carlemany.

TEZENIS

Tezenis és la moda jove, cosmopolita i de tendència! Els dissenys que proposa per a roba interior, per a pijames i per a homewear són tota una experiència sensorial. Trobaràs les seves col·leccions per a tota la família a la planta 0 d’illa Carlemany.

GALENO FARMÀCIA

Des de 1982, a Farmàcia Galeno Andorra són pioners en la introducció de tendències del sector farmacèutic, dermocosmètic i homeopàtic. Per això, són la teva farmàcia de confiança a Andorra. La trobaràs a la planta 0 d’illa Carlemany.

PARAFARMÀCIA GALENO

Des de 1982, a Farmàcia Galeno Andorra són pioners en la introducció de tendències del sector farmacèutic, dermocosmètic i homeopàtic. Per això, són la teva farmàcia de confiança a Andorra. La trobaràs a la planta 0 d’illa Carlemany.

CAL GUILLO

A Cal Marquet trobaràs la teva botiga de productes delicatessen a Andorra. Tasta els millors vins i gaudeix del restaurant degustació. Descobreix el món gurmet a la planta 0 d’illa Carlemany.

DEHESA SANTA MARÍA

Si t’agraden les tapes, Dehesa Santa María és una parada obligatòria. Els productes ibèrics i la tradició espanyola t’enamoraran. Descobreix la seva gastronomia a la planta 0 d’illa Carlemany.

L'OCCITANE EN PROVENCE

Viatja a la Provença sense sortir d’Andorra! Els productes cosmètics de l’Occitane et transportaran a la regió de l'espígol: tractaments per als cabells, perfums i tota mena de tractaments que trobaràs a la planta 0.

STARBUCKS

Starbucks és una de les cafeteries més conegudes del món. Una àmplia varietat de productes, com ara els batuts, les muffins o les galetes, i, sobretot, el seu famós cafè, i l'ambient acollidor dels seus establiments converteixen Starbucks en tota una referència per a les persones amants del cafè, així com en el lloc ideal per a treballar o per a desconnectar. Si vols provar una tassa del cafè deliciós de Starbucks, trobaràs el seu establiment a la planta 0 d'illa Carlemany. Vine i gaudeix d'una experiència agradable!