Happy Pills, l’aposta dolça a illa Carlemany

Happy Pills, l’aposta dolça a illa Carlemany

Happy Pills —que podríem traduir com a ‘píndoles de felicitat’— és la botiga de llaminadures d’illa Carlemany, el centre d’Andorra. Està situada a la planta 2 i no és una botiga de llaminadures qualsevol, ja que el concepte és totalment diferent del d’un establiment convencional d’aquesta mena.

És un lloc especial. Només cal veure que a la botiga predominen el blanc i el rosa, els colors corporatius de la marca barcelonina; de fet, qui no la coneix, pot confondre-la amb una farmàcia. Però no té res a veure amb una farmàcia… o potser sí… El que diferencia aquesta botiga de caramels, dolços i llaminadures de les convencionals és que els clients hi gaudeixen de l’experiència d’elaborar la seva pròpia medicina per a qualsevol mena de molèstia, però a base de productes dolços. I com es fa? Doncs de manera senzilla: el client disposa de pots de diferents mides, formats i preus, com si fossin caixes de píndoles, i els omple de llaminadures i els etiqueta amb el missatge que més encaixi amb la persona destinatària i el seu estat d’ànim.

Ofereixen pots ja plens i cons de llaminadures, elaboren pots per a casaments, comunions i batejos, o per a regals d’empresa, i innoven constantment, ja que ofereixen propostes sense gluten, sense sucre, a base d’àloe o fins i tot figuretes que es desfan en aigua calenta —com si es tractés d’una pastilla— i que són un te excel·lent.

En definitiva, una botiga de dolços diferent que només trobareu a illa Carlemany i que transmet un missatge positiu. En els moments que vivim, convé una bona dosi d’energia positiva!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany