Carregant Esdeveniments

EMPORTA’T EL PELUIX DE NADAL!

15 novembre, 2019 a les 10:00 - 28 novembre, 2019 a les 20:30
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Os de peluix amb samarreta d'illa Carlemany de regal Exhaurit al centre comercial illa Carlemany

QUÈ CAL FER PER A ACONSEGUIR EL PELUIX DE NADAL D’ILLA CARLEMANY 

El centre comercial illa Carlemany organitza una festa el dijous 28 de novembre de 2019, a partir de les 18 hores, per encendre l’enllumenat de Nadal i donar la benvinguda a les festes.

En el transcurs de l’esdeveniment, es lliurarà un obsequi a les persones assistents que prèviament l’hagin reservat.

Aquesta acció promocional, que no requereix en cap cas que es presenti cap tiquet de compra o de consumició, es regeix per les bases següents:

1) L’obsequi és un osset de peluix.

2) Per a aconseguir-lo, cal passar pel Punt d’Informació del centre comercial i reservar-ne una unitat durant els dies previs a l’esdeveniment i mentre no se n’exhaureixin les 1.400 unitats que hi ha disponibles

3) Només es permet fer una reserva de l’obsequi per persona.

4) Constarà la reserva feta quan la persona sol·licitant, un cop hagi omplert la butlleta amb les seves dades i hagi donat el consentiment perquè aquestes formin part de la base de dades del centre comercial, rebi del personal del Punt d’Informació del centre comercial el resguard de reserva.

5) Aquest resguard de reserva és el que s’haurà d’entregar al Punt de Repartiment de la planta baixa el dia 28 de novembre de 2019, dia de l’encesa de l’enllumenat de Nadal.

L’obsequi es començarà a entregar un cop estiguin encesos els llums de Nadal. L’organització de l’esdeveniment, Gestora del Centre illa Carlemany, SLU, estima que serà cap a les 19.30 hores, aproximadament.

6) Hi ha 1.400 peluixos disponibles i la reserva es farà per estricte ordre d’inscripció, fins que s’exhaureixin els 1.400 exemplars, i només es repartirà el peluix de Nadal el dia 28 de novembre de 2019. Qui l’hagi reservat però no el vingui a recollir aquell dia, no té dret a reclamar-lo.

 

 

Details

Start: 15 novembre, 2019 a les 10:00
End: 28 novembre, 2019 a les 20:30

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany