Carregant Esdeveniments

Vetllem per un món millor

21 febrer, 2020 - 1 març, 2020
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
Cartell Exposició Vetllem per un món millor a illa Carlemany

Des dels seus orígens la Creu Roja s’ha imposat com un moviment internacional d’ajuda i assistència a les víctimes, amb una visió humanista i solidària que són la base de totes les societats nacionals que formen el moviment i, òbviament, de l’andorrana.

La Creu Roja Andorrana va ser realitat el 20 de desembre del 1980, avui la formen 245 persones: 25 assalariats i 220 voluntaris. Aquest 2020 es commemoren 40 anys d’una institució humanitària al servei de les persones i auxiliar dels poders públics. Una entitat amb una manera de fer i principis que li són propis i compartits per totes les societats de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja arreu del món: humanitat, imparcialitat, neutralitat, independència, caràcter voluntari, unitat i universalitat.

En el marc de la commemoració d’aquest aniversari i mitjançant aquesta exposició que marca l’inici de les celebracions previstes, la Creu Roja vol compartir amb tota la població algunes vivències d’aquestes últimes dècades. El 2020 comptarà, a més, amb tota una sèrie d’esdeveniments i actes festius i solidaris, com una conferència amb un invitat d’excepció: Mike Horn, una acció de conscienciació per la protecció del medi ambient, un concert solidari… i moltes més propostes que es desvelaran en les properes setmanes.

Per ara amb aquesta exposició, la Creu Roja Andorrana pretén compartir un recull d’imatges d’arxius que és una breu il·lustració dels pioners de l’entitat, dels diferents moments claus i, sobretot, un homenatge als nombrosos i imprescindibles voluntaris, que l’han acompanyat i la segueixen acompanyant, i que són la base d’aquesta organització humanitària. Un recull que ens transporta al passat però sempre amb l’objectiu de mantenir la mirada cap al futur i cap a les persones. Una exposició que, de ben segur, evocarà moltes coses i que esperem que us agradi.

Details

Start: 21 febrer, 2020
End: 1 març, 2020

Recinte

Address: Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Organitzador

Illa Carlemany