Happy Pills, una fantasiosa botiga de llaminadures

Happy Pills, una fantasiosa botiga de llaminadures

Happy Pills és una botiga de llaminadures amb un concepte totalment diferent i divertit. Els seus locals tenen aparença de farmàcia futurista, blanca i lluminosa on es recepten gominoles en envasos de medicaments com si es receptessin “càpsules” de felicitat.

Cal destacar que tindràs, entre una gran quantitat de llaminadures, la possibilitat d’escollir i introduir en els envasos “farmacèutics”, denominats “Pots de la Felicitat”, les llaminadures que desitgis o necessitis com a remei. A més, per ajudar a millorar l’estat d’ànim davant de situacions complicades, com mal d’amors o simplement minimitzar l’estrès, podràs introduir un text positiu com a etiqueta que t’animi a l’hora de consumir el teu producte.

Així que, si vols disposar del teu potet de llaminadures amb un gran sortit de dragees de colors, de xocolata, cruixents, sense gluten i sense sucre, elaborades amb àloe vera, les tradicionals fetes amb regalèssia o un mes innovador de ruibarbre, no dubtis en venir al Happy Pills d’Illa Carlemany. Hi podràs trobar potets ja fets o te’ls podràs fer tu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Illa Carlemany